Egyéves, leukémiás kisfiát neveli Gabriella - nekik segítettünk

Csongrád megye - A Délmagyarország-Rotary Adventen kedden Vincze Gabriella kapta meg a Lapcom Média Alapítvány támogatását, aki egyéves, leukémiás kisfiát neveli édesanyja lakásában.

Munkatársunktól

A rotarysták támogatottja [namelink name="Szűcs Ádám Barnabás"] és családja, aki mosógépről szóló ígérvényt vehetett át a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. képviselőjétől. Az adományozó ünnepség után felléptek a Magyar utcai óvodások.

 

Egyéves, leukémiás kisfiát neveli Gabriella - ma nekik segítettünk



A Lapcom Média Alapítvány idén 25 családot támogat, hogy szebb, boldogabb karácsonyuk lehessen. A lapunkban bemutatott családok számára várjuk felajánlásaikat. A jóakarat forintjait átutalhatják a 12096705-

01312657-00200005-ös számlaszámra, vagy csekken is befizethetik, amelyet november 15-i lapunkban vagy ügyfélszolgálatainkon megtalálnak. A Lapcom Média Alapítványnak nincs működési költsége. Kollégáink társadalmi munkában végzik az ezzel kapcsolatos feladatokat, így a számlánkra érkező adományokat teljes egészében átadjuk a támogatott családoknak.


A Klauzál téren áll Szeged Első Szeretetkuckója, amelyet a Délmagyarország üzemeltet. Itt a Szegedi Bölcsődék Igazgatósága számára gyűjtünk plüssállatokat, játékokat és könyveket mindennap 16.30 és 18.30 óra között. A Rotary Club faházában ruhaadományokat várnak, valamint itt lehet leadni kupon ellenében a használt, de tiszta és még jó állapotú zoknikat is.

 

Székhelyi József karácsonyi üzenete


A Délmagyarország–Rotary Advent vendége a Klauzál téren Székhelyi József színművész volt.

– Minden karácsony más. Más, mint az előző, és eltér a jövőbeliektől is. A legkisebb közös többszörös a karácsonyokban a béke és a szeretet, a gyöngédség, a megértés és az összetartozás nagy érzése. Ha mindez megvan, tulajdonképpen már teljesen mindegy, mi van a fa alatt. Ezek szellemében kívánok mindenkinek boldog ünnepeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!