Makó és környéke

2008.02.17. 11:22

Felborult egy tejszállító kamion a 43-as főúton - egy halott

Klárafalva - Meghalt egy német férfi vasárnap hajnalban, negyed hat után pár perccel, amikor autójával frontálisan összeütközött egy kamionnal a 43-as főúton Klárafalva belterületén.

Halálos baleset történt vasárnap hajnali fél hatkor Klárafalván. Egy magyar rendszámú, tejterméket szállító kamion szabályosan közlekedett Makó felől Szeged irányába, amikor egy német rendszámú VW Passat személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütközött a kamionnal.

Az autó az út melletti árokba csapódott.
Fotó: rendőrség

Az ütközés következtében a Passat az árokban kötött ki, míg a kamion keresztbe fordult a 43-as úton, majd felborult, és mintegy 15-20 métert csúszott. A Passatot vezető 57 éves német férfi a helyszínen életét vesztette, utasa, egy 40 év körüli nő, valamint a kamion 39 éves magyar sofőrje könnyebb sérülést szenvedett.

A tejszállító kamion az oldalára borult.
Fotó: rendőrség

A forgalmat Szőregnél Kübekháza felé, míg Makónál Hódmezővásárhely felé terelték. A baleset körülményeit a Makói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!