Makó és környéke

2013.07.23. 20:06

400 ezer forint a magyarcsanádi rablóért

Rabolni próbált, majd elmenekült a magyarcsanádi takarékszövetkezet támadója.

Delmagyar.hu

Egy fiatal férfi ment be 2013. július 18-án kora délután a magyarcsanádi Állomás utcában lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverrel vagy fegyverutánzattal pénzt követelt. Miután az ott lévő alkalmazott közölte vele, hogy nincs pénze, a támadó a helyszínről elmenekült. A bűncselekményt a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette.



A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjét felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az [email protected] címen tehető.


A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 400.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!