Makó és környéke

2013.10.21. 23:18

Letöltendő börtönt kapott a tanárverő

Apátfalva - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt a Makói Járási Ügyészség kezdeményezésére gyorsított eljárásban másfél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Makói Járásbíróság D. Lajost – tájékoztatta lapunkat Szanka Ferenc. <br> <br>

Munkatársunktól

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Az ügyészségi szóvivő az esettel kapcsolatban elmondta: a vádlott szeptember 25-én délután jelent meg az apátfalvi általános iskola tornatermében, ahol kérdőre vonta az éppen órát tartó testneveléstanárt, hogy fél órával azelőtt miért küldte ki a foglalkozásról a lányát. Az ingerült D. Lajos a rémült gyerekek előtt megragadta a tanárt, cibálta, lökdöste, szidalmazta, és megfenyegette, hogy „kicsinálja". A pedagógus kérte a vádlottat, hogy menjenek ki az iskola udvarára, ne a gyerekek előtt beszéljék meg a történteket. Mivel a vádlott a lökdösődést és szidalmazást az udvaron sem hagyta abba, a testneveléstanár beszüntette óráját.

A Makói Járási Ügyészség hétfőn állította bíróság elé D. Lajost, aki a kiszabott ítélet ellen fellebbezett, így az nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!