Makó és környéke

2015.09.14. 22:21

Sörözőben gyűjtenek a rendőröknek és a katonáknak

Süteményt és üdítőt gyűjtenek a határon szolgáló rendőröknek egy makói sörözőben.

Szabó Imre

– Vendégeink, barátaink, rokonaink is vannak a rendőrök között – mondta Kovács Nóra, a Holsten üzletvezetője. – Tudjuk, hogy óriási munkát végeznek, nagyon nehéz a feladatuk. Gyakran erejükön felül dolgoznak, így biztosan jólesik nekik egy kis frissítő, meg a tudat, hogy gondolnak rájuk.


Testvérével, Kovács Dániellel együtt a lapunk által alapított Makón élek Facebook-csoportban hirdette meg, hogy kézfertőtlenítőt, gyümölcsöt, süteményt, ásványvizet és hasonlókat vár felajánlásként.

 

Kovács Nóra üzletvezető és csapata ajánlotta fel az első adományt. A szerző felvétele

Kovács Nóra üzletvezető és csapata ajánlotta fel az első adományt. A szerző felvétele


Az ötletet az adta, hogy látták, a közösségi oldalon mások is gyűjtenek. A felhívást már tegnap többtucatnyian megosztották, illetve támogatásukról biztosították az ötletet – a szervezők remélik, hogy nem csak az interneten. Ami a Szegedi utcai szórakozóhelyen összegyűlik, azt szerda délután 5-kor viszik el Röszkére a rendőröknek, illetve a velük együtt dolgozó katonáknak. Amikor tegnap délelőtt ott jártunk, már volt 4 karton ásványvíz. Ezeket, mint megtudtuk, a Holsten csapata ajánlotta fel.


Megkérdeztük a megyei rendőr-főkapitányságot, mit szólnak az akcióhoz, illetve miként lehet eljuttatni a rendőröknek az összegyűlt adományokat. Kérdéseinket az ORFK-nak továbbították, ahonnan várjuk a választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!