Makó és környéke

2017.08.14. 22:55

Polgári értékek egy 6 szobás házba rejtve: eladó egy érthetetlen árú makói ingatlan

Aki kibogozza az alábbi hirdetést, nem kap hőgutát! Egy gyönyörű, patinás polgári ház ingatlanhirdetésére bukkantunk. Szakembereink még nyomozzák a konstrukció részleteit. Lehet, ön rögtön megérti, mi és mennyibe kerül: kis nyári fejtörő és sok szép fotó! <br><br><br>

A 200 részre osztott osztatlan portán a 200/146-od rész a 260 m2 patinás polgári ház, tégla falazatú, kettő bejárattal rendelkezik. A ház összkomfortos (kamra, vizes blokkok, konyha, előszobák, pince, száraz kapualj, veranda, garázs megtalálható).


Az utcafronton 3 szoba van a többi 3 az udvar felőli oldalon. A szobák egymásba nyílnak, de 4 szoba a veranda felől is megközelíthető. Az L alakú épület régen nyitott verandája mára beépített, 3 részre osztott, melyben előszobák, vizesblokk, és az egyik udvari szoba található. A tágas, világos terek belmagassága 3, 75 méter, galéria kialakítására is alkalmas.

A kerti törpéket nem írták bele a hirdetésbe, pedig emelik a kert fényét.

[...] Az udvarban virágos kert található. Az utcafront városi védettséget élvez, melynek felújításához önkormányzati támogatásra minden évben pályázni lehet! A tetőtér beépíthető. A nagy portán autóparkoló kialakítható.

A telekkönyvben lakóház, udvar mellett kereskedelmi egység is be van jegyezve, étterem, panzió kialakítására tökéletesen alkalmas. A Hagymatikum fürdő, a Petőfi Park, a főtér, a piac sétával 5 perc alatt elérhető. Turisztikai szempontból is a legmegfelelőbb választás lehet! Lakóháza, vállalkozása, üzlete, akár egy helyen lehet!

Az osztatlan portán található még egy parasztház is, (200/54 rész) mely más személy tulajdonában van ugyan, de szintén eladóvá vált, így most az egész 20*48 méteres telek 2 ingatlannal akár 1 tulajdonosáé is lehet! (Az udvari épület irányára 2,5 millió forint)."

Szóval most akkor mi és mennyibe kerül? További információk és segédletek, valamint 15 fotó az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!