Makó és környéke

2017.12.15. 19:07

Megújult a makói Almási sportcsarnoka

Az ott tanuló diákok műsorával avatták fel pénteken délelőtt a Makói Általános Iskola Almási utcai tagintézményének felújított sportcsarnokát.

Az ott tanuló diákok műsorával avatták fel pénteken délelőtt a Makói Általános Iskola Almási utcai tagintézményének felújított sportcsarnokát. Az épületre 34 milliót költöttek; 10 milliót a város adott, a többit a kézilabda-szövetség, pályázat révén. Nemcsak magát a tornatermet, de a vizesblokkokat és a tetőt is korszerűsítették. Felszereltek egy elválasztó függönyt, aminek köszönhetően egyszerre két osztály megosztva tudja használni a létesítményt. A tagiskola megbízott vezetője, Lipták Attila az ünnepség után azt mondta, az épület 30 éves, ráfért a felújítás. A sportcsarnok teljes kapacitással üzemel: délelőttönként 277 diák tornaóráit tartják itt, délutánonként pedig a kézilabdások utánpótláscsapata edz. Czirbus Gábor alpolgármester azt mondta, hogy a következő új sportlétesítmény Makón az Újvároson épülő kézilabdacsarnok lesz.

Megújult a makói Almási sportcsarnoka - GALÉRIA. Fotó: Szabó Imre

Megújult a makói Almási sportcsarnoka - GALÉRIA. Fotó: Szabó Imre




 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!