Makó és környéke

2014.12.19. 20:12

Előzetesben a kalapácsos gyilkos

Makó-Rákos - A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a nyomozási bíró rendelje el annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki olyan súlyosan bántalmazta 83 éves szállásadóját, hogy ő az elszenvedett sérülésekbe belehalt.

Munkatársunktól

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves N. Tibor, aki huzamosabb ideje, szívességből lakott az áldozat Makó-Rákoshoz közeli tanyájában, kedden a délutáni órákban előzetes szóváltást követően, ittasan egy kalapáccsal több alkalommal, hosszabb időn keresztül ütötte az idős férfit, aki ennek következtében meghalt.

A gyanúsított csak másnap reggel hívott segítséget a sértetthez. A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a megyei főügyészség a vádlott előzetes letartóztatásának indítványozására a szökés, elrejtőzés veszélye miatt tett előterjesztést a nyomozási bíró felé – áll a főügyészség tájékoztatójában. Az ügyben a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség felügyelete mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!