Makó és környéke

2012.07.11. 16:48

Makói játékos a Fradiban

Makó - A karrierjét Makón kezdő Gyömbér Gáborral erősített a Ferencváros labdarúgó csapata. A 24 éves középpályás kettő plusz egy évre írt alá.

Delmagyar.hu

A felkészülés kezdete óta a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárossal tréningező Gyömbér Gábor is aláírta szerződését a zöld-fehérekhez. A Lombard Pápától érkező középpályás kettő plusz egy évre kötelezte el magát.

Makói játékos a Fradiban. Videó: Makói VTV.
A 24 éves makói születésű Gyömbér elsőként szülővárosában, majd a Fradi utánpótlásában tanulta a futball alapjait. 2007-től egy rövid brazil kitérőt követően előbb a Sopronhoz, majd a Lombard Pápához igazolt. Gyömbér – miközben bemutatkozott az utánpótlás-válogatottban – alapembere lett a pápai egyletnek, amelyben közel 100 NB I-es bajnokit játszott.

„Bíztam benne, hogy sikerül megegyezni, mert gyermekkori álmom volt, hogy itt az Albert Flórián stadionjában focizhassak. Ezért küzdöttem Pápán is, hogy egyszer egy ilyen patinás klubban játszhassak" – nyilatkozta Gyömbér a klub hivatalos honlapjának.

„Elég fáradtan érzem magam így az első hét után, mondhatni belecsaptunk a lecsóba. Szerencsére sok labdás edzés van, sok a játék, jó a közösség, úgyhogy egyelőre nagyon jól érzem magam. Csak szép emlékeim vannak: két évet töltöttem itt el az utánpótlás korosztályokban, amellyel nagyon szép eredményeket értünk el" – tette hozzá a játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!