Páratlan alakítás

2020.06.16. 13:28

Így fogyott 20 kilót egy szerep kedvéért Mark Ruffalo

A színész ikreket alakít új sorozatában, melyhez nem csak fogynia, de aztán híznia is kellett.

Mark Ruffalo amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Etienne Laurent

Mark Ruffalo a Birdsey ikreket játssza az HBO-nak készült Ez minden, amit tudok című mini sorozatában. A melodrámában páratlan alakítást nyújt az 52 éves amerikai színész, hiszen nem csak a válófélben lévő Dominickot formálja meg, de skizofrén testvérét, Thomast is írja a hirado.hu.

A filmszerephez az Bosszúállók Hulkja húsz kilogrammot fogyott, melyről most a The Wrap magazinnak nyilatkozott a hatrészes sorozat rendezője, Derek Cianfrance.

“Dominick karakteréhez Marknak 500 fekvőtámaszt kellett csinálnia, és 1000 kalóriás diétát tartott. Azt hiszem mondhatom, hogy egy kicsit mindig mérges és éhes volt. Reggelire evett egy tojásfehérjét és éhezett. Utána minden harmadik órában ehetett még egyet, illetve egy 120 kalóriás müzliszeletet, mert kemény volt a diétája. Így jöhetett létre ez az agresszív és szívós Dominick.”

Ruffalo teljesítménye egészen rendkívüli, mert miután 17 héten át csak Dominick jeleneteit forgatta, 30 kilót fel kellett szednie magára, hogy tökéletes legyen mentális betegséggel küzdő ikertestvére karaktere is.

Borítókép: Mark Ruffalo amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!