az eddigi legszebb ruhája

2021.11.11. 15:25

Meghan Markle lenyűgözően csinos volt ebben a tűzpiros estélyiben

A sussex-i hercegi pár New York Cityben a Salute to Freedom Gálán vett részt. Meghan mindenkit lenyűgözött a csodás esélyivel, amit viselt.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex, arrive to the Intrepid, Sea Air & Space Museum's inaugural Intrepid Valor Awards on November 10, 2021 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)

Forrás: AFP / Bryan R. Smith

Fotó: AFP

Amennyiben Harry és Meghan még mindig hivatalosan képviselnék az angol királyi családot, nem fordulhatott volna elő, hogy a hercegné úgy jelenjen meg egy eseményen, ahogy szerda este tette. Szigorú öltözködési szabályok vonatkoztak ugyanis rájuk. Egy ilyen mély kivágású, a vállakat teljese szabadon hagyó ruhában nem mutatkozhatott volna egy nyilvános eseményen. Így azonban megtehette.

Meghan egy piros Carolina Herrera ruhát választott az estéjre, a mélyen dekoltált darab pedig egyszerűen tökéletes volt rajta. Frizurájával az egyszerű balerina konttyal és füstös sminkjével sem szerette volna elvonni a figyelmet a látványos ruháról és feltűnő ékszereket sem viselt. Mégis ez volt eddig az egyik legemlékezetesebb megjelenése, ami az öltözetét illeti. A tűzpiros ruhában csodásan mutatot.

Eddig talán ez a ruha volt a legszebb, amit viselt
Fotó: Instagram

 

A rendezvényen egyébként Jon Bovi is részt vett, az esemény célja pedig a veterán katonák előtti tiszteletadás volt. A piros pipacs – amit Maghan és Harry is viselnek – 1921 óta a háborúban elhunyt katonák iránti tiszteletet fejezi ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!