Bulvár-celeb

2023.10.31. 06:30

Kiakadt egy amerikai influenszer, mert 8 órát kell dolgoznia (videó)

A New Jersey-ben élő Brielle most fejezte be a főiskolát, és mivel az influenszerkedésből nem tud megélni, kénytelen volt munkába állni.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Stock-Asso

Sokan végeznek nehéz fizikai munkát, valahol túlórázni is kell. Az is előfordul, hogy nincs szabadnapja az embernek, vagy éppen semmibe nézik a munkahelyén. Egy amerikai influenszer viszont csak amiatt akadt ki és készített sírva egy videót, mert megviselte őt az, hogy 8 órát dolgoznia kell –vette észre a Bors. A lány TikTok videóját eddig több, mint másfél millióan néztek meg.

A videómegosztó platformra feltöltött videóban Brielle elmagyarázza, miért is tartja borzasztónak a nyolc órányi munkát. 
Ebből kiderül, hogy utaznia is kell, mivel New York-i munkahelye az otthonától 1 órányira van. Szeretne Manhattanben lakni, de nincs rá pénze. Azt mondja, ilyen munkabeosztással ideje sem marad majd semmire. 

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Ez, hogy 9-től 5-ig kell dolgozni, őrültség! 18.15-re érek haza. Csak enni akarok és aludni. De nincs erőm főzni. Nincs erőm edzeni, vagy a barátaimmal találkozni. Ha így kell dolgoznom, nem lesz magánéletem, nem tudok semmit csinálni

– ecseteli a lány a problémáit a videóban.

Egyes kommentelők egyetértettek vele. Arról írtak neki, hogy nehéz egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között, mások viszont arra emlékeztették, hogy sok nő munka után még otthon is dolgozik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!