ki a gödörből

2021.02.10. 14:00

Futballklubot vett egyik ismerősével sokak kedvenc hollywoodi színésze

Két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa.

(FILES) In this file photo taken on April 25, 2017 Ryan Reynolds attends the 2017 Time 100 Gala at Jazz at Lincoln Center in New York City. - Hollywood actors Ryan Reynolds and Rob McElhenney completed one of football's most unlikely takeovers when they finalised their purchase of non-league minnows Wrexham on February 9, 2021. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Az ötödik ligás egyesület kedden este jelentette be, hogy az RR McReynolds Company LLC százszázalékos tulajdonrészt szerzett. A színészek ajánlattétele után

a klubtagok többsége rábólintott az üzletre, így véget ért a 2011 óta tartó időszak, amikor is a szurkolók voltak az egyesület tulajdonosai.

Az 1864-ben alapított AFC Wrexham a világ egyik legrégebbi futballklubja, 2008-ban azonban nehéz pénzügyi helyzetbe került, csődöt jelentett, így elvesztette a helyét az angol labdarúgó-ligában, amely a másod-, harmad- és negyedosztályt foglalja magában a szigetországban.

Reynolds és McElhenney első célként azt tűzte ki, hogy a csapat kerüljön vissza a liga körforgásába.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában