Foci

2023.11.01. 19:28

Messi szerint nagyszerű sportcsatát vívtak Ronaldóval

Az argentin válogatottal világbajnok Lionel Messi szerint rivalizálása a portugálok sztárfutballistájával, Cristiano Ronaldóval nagyszerű sportcsatája volt a világ labdarúgásának.

MW

Lionel Messi gyerekeivel az átadón

Forrás: AFP

 A Párizsban hétfőn pályafutása nyolcadik Aranylabdáját átvevő Messi a francia L'Equipe című újságnak nyilatkozott kettejük presztízspárharcáról, amely a legjobb európai futballista címért gyakorlatilag véget ért, miután a 39. esztendejében járó, Európa-bajnok és ötszörös aranylabdás Ronaldo ez év elejétől Szaúd-Arábia, a 36 éves Messi pedig az idei nyár óta az Egyesült Államok bajnokságában folytatja pályafutását. 

"Sportszinten nagyszerű csata volt a miénk, a kölcsönös rivalizálás fűtött bennünket, mert mindketten nagyszerű versenyzőtípusok vagyunk, és mindig is nyerni akartunk. Nagyon élvezetes időszak volt ez mindkettőnk és a futballt szerető emberek számára" 

- nyilatkozta Messi. 

"Nagyon megérdemeltük, hogy feljussunk a csúcsra, és ott maradjunk sokáig, mert oda könnyű eljutni, de ott maradni nehezebb, nekünk pedig ez 10-15 év óta sikerül. Ez lenyűgöző, és csodálatos emlék mindazoknak, akik követtek minket." - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában