Labdarúgás

2021.07.19. 17:54

Nem tervez újabb igazolást a Bayern München

A német bajnok Bayern München labdarúgóklub nem tervezi, hogy két hátvédje, Alphonso Davies és Lucas Hernández sérülése után újabb játékost igazol.

Herbert Hainer klubelnök hétfőn elmondta, a francia Hernández bal térdét megoperálták, míg a kanadai Daviesnek a bokaszalagjait kellett rendbe hozni. Előttük a középpályás Marc Roca dőlt ki a sorból, ugyancsak bokasérüléssel. Hozzátette, nélkülük is erős a keret, és három szerzeményük már így is van: Dayot Upamecano, Omar Richards és Sven Ulreich.

„Hamar megcsináltuk a házi feladatot” – jegyezte meg Hainer. „Mi előre szóltunk, hogy nem kell ezeket a posztokat betölteni, mert a sérültek viszonylag gyorsan visszatérhetnek. Kiváló csapatunk van, és a két sérült ellenére a védelem is rendben.”

A klubelnök kitért rá, hogy az új vezetőedző, Julian Nagelsmann érkeztével abszolút optimistán várják a Bundesliga augusztus 13-i rajtját, amikor is a nyitónapon a Borussia Mönchengladbach vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában