Ország-világ

2007.01.17. 15:19

A buszon fogták el a tolvajt Szegeden

Érdekes jelenetnek lehettek tanúi az egyik szegedi buszjárat utasai hétfőn reggel, egy tolvajt füleltek le, aki buszra szállva akart kereket oldani.

Az egyik megállóban az indulni készülő busz első ajtaján át kiabált be egy nő a sofőrnek, hogy meglopták és a tettest erre a járatra látta felszállni. Arra kérte a vezetőt, ne nyissa ki az ajtókat és ne induljon el. A nő a buszra fellépve azonnal felismerte a tolvajt, aki erre felmutatta az ellopott pénztárcát és visszaadta a tulajdonosnak.

A tárcát kinyitva azonban a sértett azt látta, hogy abból hiányzik 30.000 forint. Felszólította a gyanúsítottat, hogy adja vissza a hiányzó összeget, aki erre közölte, hogy nem vett el semmit. Ekkor lépett közbe a buszon utazó két rendőr, akik leszállították a tolvajt és a járőrök kiérkezéséig visszatartották.

A kérdéses pénzösszeg hiánytalanul előkerült. A férfival szemben a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában