Ország-világ

2007.01.24. 15:19

A Mimó lépett vissza

A Kisalföld január 10-i számában („Nem szűnt meg, csak átalakul”) Golubkovics Péter, a győri városháza sajtószóvivője azt nyilatkozta, hogy a Mimó-Tíz Bt. a városvezetés véleménye szerint nem volt képes garanciát nyújtani a városi honlap megújítására. Kalló István tulajdonos és Varga Károly cégvezető lapunkhoz eljuttatott közleményükben ezzel szemben ismertetik, hogy a korábbi városvezetés 2011-ig meghosszabbította a társaság szerződését, ám ettől a cég végül is elállt, a korábbi jegyző kifejezett kérésére.


– A cikkben nyilatkozó Golubkovics úr mondatai tehát nem a valóságot tükrözik – hangsúlyozza a tulajdonos. A Mimó-Tíz Bt.-nek „hatéves fennállása óta több mint 180 elégedett partnere van. Tudtunkkal a győri önkormányzat is közéjük tartozott. Ezt nemcsak azzal vívtuk ki, hogy állandóan frissítettük az oldalt, hanem azzal, hogy a napi információs igényeket, amelyek a lakosság kényelmét, és ezáltal a hivatal adminisztrációs munkáját megkönnyítették, leprogramoztuk” – áll a társaság tulajdonosának közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában