Ország-világ

2007.01.09. 15:19

Árpa egy szexbomba miatt hagyja magára feleségét

Az év playmate-je a Zöld-foki-szigeteken kóstol bele az édes életbe, ahová minden bizonnyal a jóképű producer, Árpa Attila is elkíséri.

Lenkei Viki kemény edzésbe kezdett, hogy tökéletes idomokkal indulhasson nyaralására.

Az év playmate-je a Zöld-foki-szigeteken kóstol bele az édes életbe, ahová minden bizonnyal a jóképű producer, Árpa Attila is elkíséri.

Lenkei Viki hamarosan a Zöld-foki-szigeteken fogja két hétig süttetni aranyérmes testét. Az év plamat-jeként nyerte ezt a nyaralást, ahová Árpa Attila is szeretné elkísérni.

A botrányhős producer és Viki ugyanis közös munkára készül.

- Megkereste a reklámügynökségemet az az utazási iroda, amelyik Viki nyaralását szervezi, hogy készítsünk nekik egy reklámkampányt. Kitaláltuk, hogy kössük össze a kellemest a hasznossal és keressünk még vagy 7-8 lányt Viki mellé azoknak, akik szexi bombázókkal akarnak nyaralni.

Természetesen kamerákat is viszünk magunkkal, hogy megörökítsük a paradicsomi időtöltést - árulta el terveit a producer.

Árpa Attilát karácsonykor ajándékozta meg kedvese első gyermekükkel, így a botrányhős producer magára fogja hagyni feleségét és kislányát.

- A tervek szerint én is elkísérem őket, de ez még egyelőre a jövő zenéje - zárta sejtelmesen Árpa.

Lenkei Viki azonban tudatosan készül a nyaralásra, hiszen kemény edzésbe kezdett, hogy még tökéletesebb testtel hódítson a tengerparton.

kapcsolódó hírek
Lenkei Viki testén egy egész csapat dolgozik
Lenkei Viki: Mindent megkap tőlem a férfi, akit szeretek

- Muszáj leadnom néhány kilót, de nemcsak a nyaralás, hanem magam miatt is. Nagyon zavartak a rosszindulatú megjegyzések, és már szégyelltem magam, hogy kicsit elhanyagoltam a testem - árulta el a szépség, akinek a szexi fotói láttán nemigen van szégyenkezni valója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában