Ország-világ

2007.01.03. 15:19

Az emberrablót elfogták, de nem találják az áldozatokat

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a rendőrség szerint összefüggésbe hozható egy házaspár rejtélyes eltűnésével.

Az ügy érdekessége, hogy a gyanúsított elfogása ellenére a házaspár holléte napok óta ismeretlen, a 43 éves férfit és feleségét utoljára december 29-én látták. A középkorú mezőszilasi házaspár eltűnése napján egy nagy értékű Mercedes terepjárót használt, ám az elmúlt négy napban nem adtak magukról életjelet.

A rendőrségen már kezdetben felmerült az emberrablás gyanúja, és rövid időn belül el is fogtak egy férfit. A gyanúsítottal szemben személyi szabadság megsértése gyanújával indult eljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, Az őrizetbe vett férfinak kedden délután zajlott a bírói meghallgatása, ezt követően az eljárásban részt vevő nyomozási bíró el is rendelte a férfi előzetes letartóztatásba helyezését. Az ügy részleteiről a rendőrség továbbra sem árult el részleteket, csak annyit, hogy az eltűnt házaspárt továbbra is nagy erőkkel keresik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában