Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Elesett, vagy megtámadták az idős asszonyt?

A fejsérüléssel eszméletlenül a földön fekvő 72 éves Kovács Lászlónéra Győrben, a Radnóti utca 30/A előtt talált rá egy közelben lakó nő január 5-én este 8-kor, s azonnal értesítette a mentőket, akik a sérültet kórházba szállították. A megtaláló értesítette az asszony fiát is, aki bejelentést tett a rendőrségen, mert nem lehetett tudni, mi történt az anyjával.

T. Gy.


A kiérkező rendőrök átvizsgálták a környéket, s egy közeli kukában megtalálták a sérült táskáját, benne személyes dolgaival. Ekkor sem derült ki, hogy bűncselekmény történt-e, vagy az asszony elesett, s beverte a fejét. [namelink name="Kovács László"]né sem tudta elmondani, mi történt vele, mivel egy héttel a kórházba szállítása után is eszméletlen volt, végül meghalt.
A rendőrség kéri, hogy aki január 5-én este 8 órakor a Radnóti utca 30/A környékén járt s látta a földön fekvő nőt, vagy bármilyen gyanús körülményre figyelt fel, illetve eszébe jutott olyan, amit akkor jelentéktelennek talált, tegyen bejelentést az 520-000-ás telefon 10-68-as vagy 11-96-os mellékén munkaidőben, vagy az éjjel-nappal hívható ingyenes 107-es, 112-es segélyhívón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában