Ország-világ

2007.01.08. 15:19

Három ujját kellett amputálni a baltával játszó kisfiúnak

Három ujjának utolsó perceit kellett amputálni annak a kisgyereknek, akit szülei szerdán vittek kórházba, miután fahasogatás közben baleset érte a Borsod megyei Szinben.

Az edelényi rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett, súlyos testi sértés miatt már nyomozást indított az ügyben: a 4 éves kisfiú szülei egyik szomszédjánál játszott, miközben az udvaron fát hasogattak a háziak.

A kisgyerek vérző kézzel rohant haza, miután egy baltával - egyelőre tisztázatlan körülmények között - csonkolta bal kezének három ujját. Szülei azonnal kórházba vitték a kisfiút, ahol azonban nem tudták már megmenteni ujjacskáit, bal kezének hüvelyk és mutatóujjának kivételével amputálni kellett utolsó ujjperceit.

A szomszédokat, akik fát vágtak, mikor náluk szomszédoskodott a kisgyerek, meghallgatta a rendőrség, azonban ők nem vettek észre semmit, nem tudják, miként kerülhetett a gyermek kezébe a balta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában