Ország-világ

2007.01.09. 15:19

Holtan találták a mezőszilasi Prikkel házaspár ügyvédjét

A mezőszilasi Prikkel házaspár keresésével párhuzamosan a tűzoltók január 4-én holtan találtak egy férfit kiégett kocsijában, Fejér megyében, egy földút mellett. A férfi ügyvédként dolgozott Fejér megyében, felesége úgy tudja, hogy ő volt a Prikkel házaspár ügyvédje.

Holtan találtak egy férfit január 4-én kiégett autójában, Fejér megyében. Fekti Antal ügyvédként dolgozott Fejér megyében és az elhunyt férfi felesége úgy tudja, hogy ő volt a Mezőszilasról eltűnt Prikkel házaspár ügyvédje. A rendőrségi vizsgálatok szerint a férfi még élt akkor, amikor a kocsi lángra lobbant.

A rendőrségi álláspont szerint az ügyvéd esetében öngyilkosság történt, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy közigazgatási eljárás keretében nyomoznak, és már a helyszínen kizárták, hogy gyilkosság történt volna. A férfi családja azonban nem akarja elfogadni a feltételezést, hogy öngyilkosság történt volna.

A férfi halála nagyon hasonlít a december végén eltűnt házaspár esetéhez. A december 29-én eltűnt házaspárnak szintén kiégve találták meg az autóját. A kocsiban csontokat is találtak, melyeknek a vizsgálata még nem fejeződött be.

A házaspár december 29-én tűnt el a Fejér megyei Mezőszilasról, keresésüket már másnap nagy erőkkel kezdte meg a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok és a körülmények már akkor azt valószínűsítették, hogy bűncselekmény áll az eltűnés hátterében. A házaspár eltűnésével összefüggésben már hat férfi van előzetes letartóztatásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában