Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Pedagógusok – sztrájk

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ágazati közoktatási sztrájkot tart szükségesnek a „közeljövőben” azért, mert az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság tevékenysége a közoktatásban dolgozók foglalkoztatására, a közoktatás minőségének megőrzésére, a közoktatásban dolgozók munkahelyének védelmére nem terjed ki.


Újabb gyanúsított

A Ferihegyi repülőtéren elfogták a Németországból származó, illegálisan Magyarországra szállított bálázott háztartási hulladék miatt körözött férfit; a rendőrség a gyanúsított meghallgatása után javasolta, hogy az ügyészség tegyen indítványt az elfogott férfi előzetes letartóztatására.

Halálos vadászat

A Komárom-Esztergom megyei Réde határában vadászok meglőttek egy bokrok között tartózkodó embert, aki a helyszínen meghalt. Egy vendégvadász és egy ottani, hivatásos vadász kutatott vadak után. Az aljnövényzetben vadnak tulajdonított mozgást észleltek és odalőttek. A lövés után derült ki, hogy egy embert találtak el, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. (mti)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában