Ország-világ

2007.01.02. 15:19

Rendőrök vetettek véget Dorina erotikus táncának

Az énekest kedvese, Dorina örvendeztette meg egy meglepetéspartival, ahol hamar elszabadult a féktelen jókedv.

Botrányosra sikerült Pély Barna születésnapi bulija.

Az énekest kedvese, Dorina örvendeztette meg egy meglepetéspartival, ahol hamar elszabadult a féktelen jókedv, a hangosan ünneplő csapatra kihívták a rendőrséget.

Galambos Dorina heteken át készült Pély Barna születésnapi meglepetésével, az énekesnő sokáig egy hastánc-tanárral gyakorolt, hogy elkápráztassa Barnabást. Összes barátjukat meghívta, hogy együtt köszöntsék az énekest, aki minderről persze mit sem tudott, készülődés helyett aqua-fitness-edzésen vett részt. Annál nagyobb volt a megdöbbenése, amikor hazaért.

- Egy medencében töltöttem egy órát néhány idős hölggyel, akik mind bíztattak: menni fog ez, művész úr - mesélte nevetve Barna. - Eléggé elfáradtam, így nem örültem túlságosan ennek a bulinak! Meg el is késtem, mikorra hazaértem, a barátaim már elpusztították az italkészlet javát, így emelkedett volt a hangulat! Dorina hastánca azonban tökéletes volt, imádom, amikor táncol nekem, ebben a lenge öltözetben pedig kifejezetten szexi volt, csodásan mozgott!

A hastáncbemutató után azonban, kellő alkoholmennyiség után, mindenkiben feloldódtak a gátlások, a nyitott ablak mellett hangosan zongoráztak, énekeltek a kis csapat tagjai. Nem csoda, ha a szomszéd megelégelte a ricsajt.

- Kihívták ránk a rendőröket - magyarázta Pély. - Meg is értem, tényleg elég hangosak voltunk! De egyébként is éppen indultunk volna itthonról, amikor megérkeztek. A velünk szemben lakó szomszédunk hívta ki őket, aki valószínűleg nem tudott aludni tőlünk. Nem volt még késő, este 11-fél 12 körül lehetett. Persze, elmentünk otthonról, és máshol folytattuk a bulizást, nehogy valami gond legyen!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában