Ország-világ

2007.01.01. 15:19

Terry és Cech nélkül nincs címvédés?

<p><b>Labdarúgás </b><br><br>José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának trénere szerint együttese nem védheti meg címét a Premier League-ben Petr Cech és John Terry nélkül.


„ Mindenki tudja, hogy a Chelsea jelenleg nem képes a címvédésre. Én voltam az elsQ, aki tudta ezt” – mondta a portugál mester.
A londoniak a két ünnep közötti két fordulóban csak két döntetlent értek el, s ezzel hat pontra növelte elQnyét a listavezetQ Manchester United. Mourinho ugyanakkor persze tudja, minek kell történnie, hogy csapata talpra álljon:
„ Szükségem van a legjobb kapus visszatérésére, szükségem van a legjobb középsQ védQ visszatérésére, de nincs szükségem fontmilliókra, hogy pótoljuk Qket. Én csak Qket akarom.”
Az angol bajnoksággal kapcsolatos hír, hogy a szombati fordulóban az egykori gyQri támadó, Priskin Tamás megszerezte elsQ gólját a Watford színeiben. A dolog szépséghibája, hogy a mérkQzés a heves esQzés miatt az 55. percben félbeszakadt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában