Ország-világ

2007.01.08. 15:19

Újabb letartóztatások

A Prikkel házaspár eltűnésével összefüggésbe hozható két újabb gyanúsítottat helyeztek előzetes letartóztatásba vasárnap a székesfehérvári városi bíróságon aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt – közölte az MTI-vel a Fejér Megyei Bíróság szóvivője. Mindketten – védőikkel együtt – megfellebbezték a nyomozási bíró döntését. A házaspár eltűnésével összefüggésben már hat férfi van előzetes letartóztatásban. Közülük hárman fellebbezést jelentettek be a bíróság döntése ellen. A vasárnap előzetes letartóztatásba helyezett 46 éves M. L.-t, illetve a 36 éves B. I.-t a Fejér megyei rendőrök a Bűnügyi Ellátó Igazgatóság beosztottjaival közösen csütörtök este fogták el Székesfehérváron azután, hogy utasterében vélhetően emberi csontokkal megtalálták a házaspár kiégett autóját. Abban, hogy az utastérben talált csontok valóban emberi maradványok-e, s a Prikkel házaspár csontjai-e, soron kívüli szakértői vizsgálat dönt majd, amelynek az eredménye egyelőre még nem áll a rendőrség rendelkezésére – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az ügyben nagy erőkkel folyik a nyomozás.


A mezőszilasi Prikkel házaspár – a 46 éves Prikkel Tamás és hasonló korú felesége – december 29-én tűnt el a család nagy értékű terepjárójával együtt. (mti)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában