Ország-világ

2007.03.27. 16:19

Már igényelhetők az idei területalapú támogatások

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal hatékonyságnövelő intézkedésként bevezeti elektronikus kérelemkitöltési szolgáltatását – adta hírül lapunknak Janák József főigazgató.

Cs. E.

Azok a gazdálkodók, akik az elmúlt évben 200 hektárt meghaladó területre igényeltek támogatást, a jövőben elektronikus formában férhetnek hozzá személyre szabott kérelemcsomagjaikhoz.
A kérelemcsomag átvételére és a kérelem elektronikus előállítására az MGSZH kistérségi kirendeltségein (volt falugazdász-központi irodák) a falugazdász nyújt segítséget. Az elektronikus kitöltés szabályairól tájékoztatót tartanak e héten pénteken délelőtt 10 órakor Győrött az MGSZH földszinti tárgyalótermében (Jókai u. 12.), jövő hétfőn délelőtt 9 órától Csornán, a Csukás Zoltán-szakközépiskola éttermében (Kórház u. 28.) és kedden délelőtt 10 órától a nagycenki polgármesteri hivatalban (Gyár u. 2.), illetve délután 3 órától a mosonmagyaróvári egyetem szaktanácsadó és továbbképző intézete előadótermében (Lucsony u. 2.). A gazdálkodók a tájékoztatókról előzetes értesítést is kapnak.
Akik az elmúlt évben 200 hektárnál kisebb mezőgazdasági területre adtak be támogatási kérelmet, a saját nevükre szóló, 2007. évi támogatási kérelemcsomagjaik után minél előbb érdeklődjenek falugazdászaiknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában