Ország-világ

2012.08.30. 18:13

Éveken át verte és megerőszakolta lányát: 10 év 9 hónap börtön a brutális apának

Első fokon tíz év kilenc hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki 2006 és 2010 áprilisa között rendszeresen megerőszakolta és verte a lányát. <br>

Első fokon tíz év kilenc hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a Dabasi Városi Bíróság azt a férfit, aki 2006 és 2010 áprilisa között rendszeresen megerőszakolta és verte a lányát.

A bűncselekményekben részt vevő anyát bűnsegédként hét év hat hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. A 2010 novemberében kezdődött perben Bolvári Csaba bíró erkölcsi okokból zárt tárgyalást rendelt el.

A csütörtökön meghozott ítélet rendelkező részének ismertetése nyilvános volt: a bíróság Nemes Leventét folytatólagosan elkövetett erőszakos közülés, tiltott pornográf felvétellel való visszaélés, valamint társtettesként aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettében találta bűnösnek. Feleségét, Nemes Ildikó másodrendű vádlottat a bíróság bűnsegédként folytatólagosan elkövetett erőszakos közülés, valamint társtettesként aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek.

Az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában