Ország-világ

2015.07.07. 13:57

20-nak néz ki az 52 éves nő, elárulta a titkát

Az 52 éves nőnek tökéletesen feszes, tiszta és fiatalos a bőre, élénk színű a haja. Egyetlen termékre esküszik, amit főzésre és szépségápolásra is használ.

A brit Pamela Jacobs most 52 éves, korából azonban jócskán letagadhatna. Irigylésre méltó alakja, tiszta bőre és egészségesen fénylő haja miatt pont úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna - írja a Daily Mail.


Pamela elmondta, hogy az édesanyja és a testvérei is hasonlóan fiatalosak, de a jó géneken kívül az egészséges étrendnek, a rendszeres tornának, és a rengeteg kókuszolajnak köszönheti bomba formáját.


- Minden héten szaunázok és gőzfürdőt veszek, hetente egyszer hámlasztót kenek a bőrömre, és soha nem megyek a napra napvédő krém nélkül - egészítette ki praktikáit Pamela, aki a kókuszolajra esküszik.

 


- Nagy rajongója vagyok a kókuszolajnak, már édasanyám is ezzel ápolta a hajamat és a bőrömet. Ezt használom sminklemosásra és főzéshez is, ápolom vele a hajvégeim, és naponta kétszer testápolóként is használom - árulta el a titkot.


Egy interjúban hozzátette, hogy az étrendjében igyekszik kerülni a tészát és a kenyeret, emellett gyümölcsöt sem fogyaszt a magas cukortartalom miatt. A szépségápolásban előnyben részesíti a minőségi kozmetikumokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában