Ország-világ

2016.10.28. 12:21

Tengerbe zuhant egy repülőgép Mianmar nyugati partjainál

Tengerbe zuhant "egy azonosítatlan repülőgép" Mianmar nyugati partjainál, a hatóságok megpróbálják kideríteni a becsapódás pontos helyszínét - közölte Tin Maung Ni, a mianmari polgári légiközlekedési hatóság tisztségviselője pénteken. A nyomozók azonban úgy találták, hogy csak vaklárma volt az egész.

Befejeződött a nyomozás Manaung szigetének közelében, miután a polgári repülés helyi részlegének munkatársai nem találtak arra utaló jeleket, hogy az elmúlt időszakban bármi is lezuhant volna a közelben - ismertette a tisztségviselő a vizsgálódás eredményét.


A mianmari légteret használó légitársaságoktól sem érkezett panasz, hogy eltűnt volna a gépük a térségben - mutatott rá Tin Maung Ni. 


"Miután mindent rendben találtunk, nem teszünk semmit" - közölte.


A helyi rendőrség is azt állította, hogy semmivel sem tudja alátámasztani a repülő állítólagos lezuhanásáról szóló értesüléseket.


Az információs minisztérium szóvivője, Mjint Kjav elmondta: egyeztetett a közlekedési és kommunikációs tárcával, de ők sem tudnak semmiről.


A hatóságokat helyiek értesítették arról, hogy egy repülőgép péntek délelőtt a tengerbe zuhant Manaung környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában