Ország-világ

2016.12.02. 11:23

Holtan került elő az édesanya és két kisfia

A jelek szerint a 38 éves nő végzett gyermekeivel, majd magának is halálos sebet okozott.

Munkatársunktól

Holtan találták meg azt a 38 éves nőt és két kisfiát szerdán, akik eltűnését a családfő jelentette be a coloradói Denverben. Ryan Laber azután fordult a rendőrséghez, hogy 38 éves felesége nem érkezett haza gyermekeikkel kedden az iskolából - írja az Emirates 24|7.


Jennifer Marie Laber, az 5 éves Ethan és a 3 esztendős Adam holttestére a család kisbuszában bukkantak a szomszédos település, Lone Tree egyik sportboltjának parkolójában.

Az iskola egyik biztonsági kamerája készítette az  Jennifer elhagyja gyermekeivel az iskola épületét. A kép az intézmény egyik biztonsági kamerájának felvételéről készült.

Az elsődleges vizsgálatok szerint Jennifer lőtte le két gyermekét egy 9 milliméteres pisztollyal, amit legálisan vásárolt egy órával azelőtt, hogy elindult fiaiért az iskolába. A fegyvert megtalálták a járműben. A nő szörnyű tette után önkezével vetett véget az életének.


A tragikus esetet a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. Egyelőre nem tudni, mi vihette rá az anyát, hogy megölje a saját fiait és aztán magát is.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában