Ország-világ

2017.07.11. 08:42

Lezuhant egy utántöltő repülőgép a Mississippi deltájában, sokan meghaltak - videó

Lezuhant az amerikai tengerészgyalogság egy KC-130 típusú utántöltő repülőgépe hétfőn a Mississippi deltájában, legkevesebb 16 ember meghalt - közölték tisztségviselők.

A gép Jackson városától 135 kilométerrel északra, ritkán lakott térségben, egy szójaföldön zuhant le. A mentők eddig 16 holttestet találtak, de kutatnak esetleges további áldozatok után. A gép roncsai nyolc kilométeres körzetben szóródtak szét. 

 

Füst gomolyog a Mississippi állambeli Itta Bena közelében történt repülőgép-baleset helyszínén 2017. július 10-én, miután lezuhant az amerikai tengerészgyalogság egy KC-130 típusú utántöltő repülőgépe

Füst gomolyog a Mississippi állambeli Itta Bena közelében történt repülőgép-baleset helyszínén 2017. július 10-én, miután lezuhant az amerikai tengerészgyalogság egy KC-130 típusú utántöltő repülőgépe. A balesetben legkevesebb 16 ember életét vesztette. (MTI/AP/Jimmy Taylor)



A tűzoltók robotok segítségével oltják az égő hajtóművet és a gép vázát, mert a robbanások miatt nem tudják megközelíteni.

 


 

Egy farmer, aki látta a katasztrófát, azt mondta, hogy a gép "dugóhúzóban" zuhant le, és csapódott a földnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában