Ország-világ

2017.12.05. 15:57

A településvezetők nem kérnek Soros György bevándorlásszervező irodáiból

Sem pedig abból, hogy a magyar falvakat és városokat migránsok lepjék el.

Az önkormányzatok nem kérnek Soros György bevándorlásszervező irodáiból, sem pedig abból, hogy a magyar falvaikat és városokat migránsok lepjék el - mondta a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.


Szita Károly (Fidesz-KDNP), aki egyben Kaposvár polgármestere, azt közölte, találkozást kezdeményez a többi a településvezetővel, hogy egyértelműen kinyilvánítsák ezt a véleményüket.


Azt mondta, aggodalommal figyeli polgármester kollégáival a Brüsszelből és "Soros György környékéről" érkező híreket, melyek szerint a brüsszeli vezetés felső korlát nélküli betelepítést támogatna. Eszerint azok lennének a célországok, ahol nincs vagy kevés a migráns, így Magyarország az egyik fő célpont lenne.


Soros György abban érdekelt, hogy beavatkozzon a magyar országgyűlési választásokba, a bevándorlásellenes kormányt leváltsa, mert a "migrációpárti" ellenzéket szeretné az ország élén látni - mondta, hozzátéve: a polgármesterek azonban nem akarják a településeik nyugalmát feladni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában