Az örökös

2023.06.18. 09:17

Lánczi Tamás: Alexander Sorosnak jól fejlett kapcsolata van a magyar ellenzékkel

A politológus arról beszélt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, hogy fel kell készülni arra, hogy a Soros-birodalom utódja, aki élénken érdeklődik Magyarország iránt, "fokozottabban fog beleavatkozni a politikai folyamatokba tengeren innen és tengeren túl" – írja a Magyar Nemzet.

MW

Alexander Soros élénken érdeklődik hazánk iránt

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Dave Kotinsky

Lánczi Tamás arról is beszélt, hogy bár sokáig úgy nézett ki, hogy Soros György öt gyereke közül Jonathan Soros lesz a birodalom örököse, az utóbbi évtizedben ez változott, Alex Soros tudatosan készült a szerepére, kicsiben azt tette, amit apja, támogatásokat nyújtott, létrehozta saját jótékonyságinak nevezett alapját.  

Az elmúlt időszakban ez fordulatot vett, és Alex Soros nem rejtette véka alá, hogy az apjánál is politikusabb, azaz aktívabban akar beleavatkozni a politikai folyamatokba. 

Lánczi Tamás kifejtette, hogy jól látható, hogy melyek azok a területek, ahol az ifjabb Soros aktívabban akar beavatkozni. Az első ilyen az orosz-ukrán háború, de az Amerikában kifejezetten jelentőssé vált abortuszügyek, a könnyű és kemény drogok legálissá tétele, valamint az egyneműek házassága is kiemelt prioritást élvez a listáján. 

Azt nem tudni, hogy az ifjabb Soros a fókuszt az Egyesült Államokra, Európára és azon belül hazánkra helyezi, de az biztos, hogy

élénken érdeklődik hazánk iránt, és jól fejlett kapcsolata van a magyar ellenzékkel

– mondta a politológus. 

A Magyar Nemzet cikkét ITT tudja elolvasni. 

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában