Voks 24

2024.06.04. 18:25

Menczer Tamás: Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat (videó)

A kampányhajrában, a legfontosabb időszakban Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat; Soros György utasítása megérkezett, a végrehajtó a "feketeöves háborúpárti" Magyar Péter - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán kedden közzétett videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Menczer Tamás emlékeztetett: Szlovákiában a békepárti miniszterelnököt, Robert Ficót lelőtték, Brüsszelben a békepárti miniszterelnökre, Orbán Viktorra ráküldték a rendőröket. 

Magyar Péter pedig a háborúellenes, békepárti kampány leállítását követeli Magyarországon 

- tette hozzá a kormánypárti politikus. 

A bejátszásban a Tisza Párt európai parlamenti és fővárosi listavezetője azt mondja: "Követeljük ennek a kampánynak a leállítását. Egyben bejelentem azt is, hogy a médiahatósághoz is fordulunk, és megkérjük ennek az aljas uszító kampánynak a kivizsgálását, valamint írni fogunk hivatalos megkeresést az összes közösségi médiaplatformnak, ahol ezek a hirdetések mennek, hogy vegyék le." 

Menczer Tamás kijelentette: 

Magyar Péter a háborúellenes kampány befejezését követeli, mert szerinte az árt a gyerekeknek, ezzel szemben az igazság az, hogy nem a háborúellenes plakát veszélyes a gyerekekre, hanem a háború, a puskagolyó és az atombomba. 

"Magyarországnak béke kell, a gyerekeinknek béke kell, és a békét egyedül Orbán Viktor tudja megvédeni - hangoztatta a kommunikációs igazgató, 

Azt mondta: a baloldal háborúpárti, szorgalmazva, hogy ezért mindenki, aki békét akar, támogassa most vasárnap Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában