A demokráciához nyitottságra és nyílt párbeszédre van szükség

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Francois-Xavier Bellamy francia EP-képviselő szavait idézte fel vasárnap közösségi oldalán.

Francois-Xavier Bellamy francia EP-képviselő tömören megfogalmazta az Európa cenzúrázatlanul konferencia lényegét. A demokráciához nyitottságra és nyílt párbeszédre van szükség – írta vasárnap Novák Katalin vasárnap közösségi oldalán.

Európa cenzúrázatlanul

Francois-Xavier Bellamy francia EP-képviselő tömören megfogalmazta az Európa cenzúrázatlanul konferencia lényegét. A demokráciához nyitottságra és nyílt párbeszédre van szükség.A beszédek visszanézhetők itt: www.facebook.com/polgarima#EuropeUncensored

Közzétette: Novák Katalin – 2020. július 12., vasárnap

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Akár tíz évig is velünk maradhatnak az eldobált csikkek
Karácsonyra is kevesebb édességet vásárolunk idén
A koronavírus-járvány miatt visszaeső kereslet elsősorban azokat a cégeket érintette, akik exkluzív csatornákon értékesítettek prémium termékeket.
Kényszer szülte, divat lett belőle
Mára divat lett az egykori hiánycikkből.
Erdélyi magyar kutatók által kifejlesztett vírustesztet dobtak piacra Romániában
A termék megkapta a szükséges engedélyeket, a gyártótól már megrendelhető.
Hatvanmilliós kerettel segíti az EJI a nehéz helyzetbe került előadóművészeket
A rendkívüli szociális támogatást minden, a megadott feltételeknek megfelelő előadóművész azonos feltételekkel igényelheti.
A rendkívül magas áramszámla buktatta le a spanyol marihuánatermesztőket
A főként albánokból álló bűnözői csoport Barcelona csendes külvárosában rendezte be az évente akár 3-4 betakarítást is lehetővé tevő ültetvényeket.
Újabb nem várt fordulat: Feladta a Farm VIP játékosa
Ketten is távoztak a TV2 kalandrealityjéből, pedig csak egy játékos vérzett el a párbajban. Nem akart tovább csapata terhére lenni...