Ország-világ

2017.06.28. 12:43

Esztergályos Cecíliának köszönheti Lang Györgyi, hogy már nem szégyelli gyógyíthatatlan betegségét

A Pa-Dö-Dö énekesnője mindenfélét kitalált, csak hogy ne kelljen szembenéznie a betegséggel.

A Pa-Dö-Dő énekesnője évtizedekig nem is tudott róla, hogy sclerosis multiplexben szenved. Lang Györgyi a diagnózis után sem akart szembenézni a betegséggel - írja a nlc.hu.


Az énekesnő huszonkét évig tünetmentes volt, és kettős látás miatt fordult szemészhez, így derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved - idézett a lap a vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén elhangzottakból.

Az elején azt hittem, hogy ezt szégyellni kell, mert az ember saját magát mindig tökéletesnek gondolja... és minden baromságot kitaláltam, hogy a gerincem rossz, porckorongsérvem van, pánikbeteg vagyok

– mesélte Györgyi.


Esztergályos Cecília szavai rángatták ki a gödörből, aki azt mondta Gyöngyinek, hogy "tök mindegy, hogy valaki négykézláb jön be...azért szeretjük, amilyen". Ez volt az a mondat, amivel sikerült szényenérzetén túllépnie az énekesnőnek és belátnia, hogy nem kell szégyellnie a betegségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában