Farkasházi Réka visszatalált férjéhez és babát vár

Farkasházi Rékát néhány éve kiírták a Barátok közt című sorozatból, és tönkrement a házassága is. Most viszont boldog és kiegyensúlyozott, férjével újra rendeződtek a dolgai, és ami a legfontosabb: újra babát vár.

Bár a hírt egyelőre családon belül akarta tartani Farkasházi Réka, egy hirtelen jött felkérés miatt el kellett árulnia titkát. Tévés szereplései alatt ugyanis, amikor a riporterek rákérdeztek arra, hogy mikor szeretne kistestvért lassan 5 éves kisfia, Bence mellé, “muszáj” volt elmondania: megint gyermeket hord a szíve alatt. Bár kapcsolata férjével, Sárközi Bencével az elmúlt években több volt, mint viharos, már nyoma sincs közöttük a meg nem értésnek. Pedig két évvel ezelőtt egy hajszálon múlott, hogy nem váltak el – írja a nana.hu.

A színésznő 2006-ban beleszeretett kollégájába, Németh Kristófba. Kitört a botrány, Réka pedig pakolt, és elköltözött Kristófhoz. Akkor mindketten úgy nyilatkoztak: ez sírig tartó szerelem, amelyet legalább két közös gyermekkel szeretnének megkoronázni. Pár hónap után „felébredtek”, az álomnak vége szakadt. Réka meggondolta magát és Kristóffal is szakított.

Farkasházi Réka megint gyermeket hord a szíve alatt
Farkasházi Réka megint gyermeket hord a szíve alatt

Majd a kisfiával együtt albérletbe költözött, és sem férjével sem színészszerelmével nem akart találkozni. Pár hónap külön élés után aztán újra arról lehetett hallani, a színésznő visszatalált férjéhez, aki végül megbocsátotta felesége kilengését és a jelek szerint – az ő esetükben – sikeres volt az újrakezdés.