Ország-világ

2009.04.07. 16:44

KDNP: nincs miről egyeztetni Bajnaival!

A KDNP nem megy el arra az egyeztetésre, amelyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját.

Delmagyar.hu

Halász Zsuzsa, a KDNP szóvivője közölte: a KDNP azért nem megy el az egyeztetésre, mert illegitimnek tekintik a Bajnai Gordon miniszterelnökségével felálló kormányt. Hozzátette: nincs miről egyeztetni, hiszen a KDNP csak az előrehozott választásokban látja a megoldást.

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt a Fidesz, a KDNP és az MDF elnökének írt levelében egyeztetést kezdeményezett az ellenzéki pártokkal, hogy ismertesse velük válságkezelő programjának részleteit.

A távirati iroda információi szerint a kormányfőjelölt levelében a pártok közötti politikai megegyezés lehetőségét veti fel, amely segíthetné a szükséges válságkezelő intézkedések végrehajtását.

Bajnai Gordon a levelében megismételte, amit a nyilvános beszédeiben is többször elmondott, miszerint minden belpolitikai vitával vagy egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárdokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában