Ország-világ

2008.06.28. 18:43

Kigyulladt a visegrádi Silvanus Hotel

Eloltották a tűzoltók azt a visegrádi Silvanus Hotelben keletkezett tüzet, a vendégek azonban még nem költözhettek vissza az épületbe, 170 embert kellett kiköltöztetni.

A visegrádi Silvanus Hotelben szombaton délután kapott lángra a mosda kapcsolószekrénye. A lángok a lakótérre nem terjedtek át, ennek ellenére a tűzoltók úgynevezett hármas kiemelt riasztási fokkal vonultak a helyszínre. Kilenc autóval összesen harminc tűzoltó küzdött a lángokkal. Az oltást vízhiány nehezítette, ezért három vízszállító járművet is a helyszínre küldtek. Jelenleg azt utómunkálatok folynak, és most próbálják megállapítani, hogy mi okozta a tüzet.

A négyemeletes épületben csaknem 170 ember volt. Őket a szálloda személyzete a tűzriadó tervben leírtak szerint kimenekítette. Senki sem sérült meg. Azt, hogy a vendégek visszamehetnek-e az épületbe még nem tudni. A közműszolgáltatások még nem üzemelnek, így gáz, világítás és víz sincs a szállodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában