Hallgassa élőben!

Kocsis Máté: tényleg ők akarják képviselni Magyarországot?

„Ezek tényleg pont ugyanolyanok” – írta a Facebookon a Fidesz frakcióvezetője, reagálva Gyurcsány Ferenc viselkedésére, aki egy utcafórumon önmagából kikelve fenyegetett meg egy választópolgárt.

„Jakab Péter megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak az utcafórumokon, minap meg Gyurcsány alkalmaz házi készítésű erőszakot egy honpolgáron. Milyen szerencse, hogy az állam felett nem rendelkeznek, valószínűleg újra könnygáz szállna és vér folyna az utcákon, mint 2006-ban” – írta Kocsis Máté.

A politikus kiemelte, „ehhez képest a parlamenti »habzószájkaratéjuk« bakfitty, de jól látszik, hogy a verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig”.

„Ennyire félnek és idegesek az urak? Nem bírják viselni a kritikát és az ellenvéleményt?
Tényleg ők akarják képviselni Magyarországot? Aki nem tetszik, azt megint szétveretnék a karhatalommal? Vajon mit üzen ez a viselkedés a társadalom tagjainak? Valók az ilyenek a közéletbe és emberek közé? Egy biztos: labiliséknál hamar elszakad a cérna. Soha többé Gyurcsányt és bandáját!” – fogalmazott Kocsis.


Dosszié

Hozzászólások

Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Hirdetés
Példakép minden magyar számára
Felfoghatatlan tragédia: medencetakaró alatt felejtették a 14 éves lányt, megfulladt
A gyermek édesanyja most kártérítést követel, ugyanis se a csapattársak, se az edző nem vette észre a lányt, a medencetakaró pedig nem volt kellően biztonságos.
2021.10.16.
500 millióan használják az 5G-t, de messze nincs kihasználva
Ken Hu, a Huawei soros elnöke szerint még több területen kellene alkalmazni a technológiát.
Ártalmatlan kiütésnek hitte, kiderült, hogy bele is halhat
A nő 20 éve mindenféle krémet kent az ekcémás tüneteire, de arra nem számított, hogy rossz diagnózist kapott.
Huszonegy ember utazott egy hatszemélyes kisbuszban az M7-es autópályán
Huszonegy ember utazott egy hatszemélyes kisbuszban az M7-es autópályán, erre egy ellenőrzés során derült fény – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Őrizetbe vettek Libanonban 19 embert az előző napi halálos összecsapások után
Libanonban őrizetbe vettek tizenkilenc embert a csütörtöki tüntetésen kitört tűzharc után – jelentette az állami hírügynökség pénteken.