Ország-világ

2009.03.08. 09:08

Mégis igazat mondott Zsanett?

Kitart igaza mellett az a pszichológus, akitől annak idején E. Zsanett ügyében kértek szakvéleményt. Bagdy Emőke szerint egészen biztosan erőszakoskodtak a lánnyal.

Bagdy szerint az állítólag megerőszakolt lány igazat mond, hisz a poszttraumás stressz összes jegyét magán viseli. Egészen biztosan erőszakoskodtak vele - mondja.

Zsanett ügyét a héten kezdődött tárgyaláson vették újra napirendre, pótmagánvádas eljárás keretében. Bagdy Emőke a Vasárnapi Blikknek azt mondta: nem követi a fejleményeket, sőt, miután nem vették figyelembe szakvéleményét, visszaadta szakértői igazolványát is. Miután felmentették a rendőröket, a professzor asszony azt mondta, hogy "ilyen igazságszolgáltatást nem kíván többé szolgálni ". Ez az én személyes kiállásom az ellen, hogy szakmi kérdésekben úgy kelljen nyilatkozni, ahogy azt bizonyos érdekek megkívánják" - fogalmazott.

A pszichológus azóta sem szívesen beszél a nagy vihart kavart eljárásról, de bizonyos abban: Zsanett ügyében felelősségteljes, alapos munkát végeztek. Több olyan vizsgálatnak is alávetették a lányt, amelyek ellentétesek egymással; ezeket a módszereket senki sem képes becsapni - mondta a lapnak.

Címkék#bíróság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában