Hallgassa élőben!

Nincs veszélyben Overdose versenyeztetése

Czucz István, Overdose társtulajdonosa szerint Mikóczy Zoltán letartóztatása nem befolyásolja a ló további versenyeztetését.

A szlovák üzletember erről a Duna TV Térkép című adásában nyilatkozott. Kiemelte, hogy a három tulajdonos, Mikóczy, a szintén szlovák állampolgár Mario Hoffman és ő együtt hozzák meg a döntéseket a lóról.

“Remélem, hogy a Zolival történt dolgok a lehető legkorábban megoldódnak – mondta Czucz. – A ló jól van Angliában, az új körülmények között Overdose kétszer át volt vasalva, nem sántít, jó kondícióban van, naponta kézen vezetik. Ha minden jól megy, akkor január-februárban nyereg alatt kezdhet dolgozni. Hármasban fogjuk eldönteni a hónap végéig, hogy pontosan hova fogjuk vinni, vagy Magyarországra, vagy Szlovákiába átmenetileg, ahol télen edzhet, hogy ne legyen januárban-februárban kihagyás, baráti megegyezés és a ló sorsa hármunk kezében van.”

Az Overdose-t menedzselő Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója a műsorban kijelentette, minden segítséget megad, hogy ne szakadjon meg a ló 12 verseny óta tartó győzelmi sorozata.

“Én azt gondolom, hogy jelen helyzetben a mi feladatunk az, hogy Overdose-ról gondoskodjunk, amennyiben erre igény van és szükség van, hiszen ő már megtette a magáét, ő már ezt megérdemli – mondta Vajtó Lajos. – Úgyhogy készen állunk arra, hogy a felelősséget Overdose iránt vállaljuk. Amennyiben Zoltán úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben nem képes ügyei vitelére, akkor Overdose-t hazahozzuk. Az Overdose-zal kapcsolatos költségeket elő tudjuk teremteni, a versenyeztetését meg tudjuk oldani.”

Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Hirdetés
Példakép minden magyar számára
Beyoncé hatalmas melleit egyetlen ruhája sem tudja eltakarni (fotók)
Nincs az a kiegészítő, ami elvonná a figyelmet az énekesnő legújabb képein a melleiről.
Könyvbe került a szentmihályiak élete
Az egykori Szentmihály életéről, értékeiről, mindennapjairól kaphatnak képet azok, akik elolvassák a Szentmihályi életutak két kötetét: a második a közelmúltban látott napvilágot. Nem csak helybélieknek érdekes a két gyűjtemény, általánosságban is sok tanulság, következtetés levonható a nehéz sorsokból, tudtuk meg: sajnos az ötletgazda és az interjúalanyok egy része nem érhette meg a második könyv megjelenését.
Fiatal őslakos nő szobra kerül Kolumbusz szobrának helyére Mexikóvárosban
A felfedező helyett ezentúl az őslakos nők előtt tisztelegnek.
Közepes erejű földrengés rázta meg Bali szigetét
A 4,8-as erősségű földmozgás következtében a Karangasem körzetben több ház összeomlott, legalább hárman pedig életüket vesztették.
Dömötör Csaba: a kirakatarcok mögött a régiek áhítoznak a hatalomért
A mindenkori politikai erőviszonyokat az határozza meg, hogy kinek hány képviselője van az Országgyűlésben.
Rablázadás tört ki egy vlagyikavkazi fegyházban
Az incidenst az váltotta ki, hogy két rab nem engedelmeskedett a fegyőrök utasításainak cellájuk átkutatásakor és lázadásra szólították fel társaikat.