Ország-világ

2008.07.25. 16:54

Őrizetben a brutális apa

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 28 éves érpataki férfit, aki korábban többször megverte és ágyhoz kötözte saját és nevelt 4, 6, 7 és 10 éves gyerekeit. A férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség.

A férfi csütörtök este lakásukban megütötte két gyermekét, majd az udvaron játszó harmadik gyermeket is megverte. A gyerekek kisebb sérüléseket szenvedtek. A férfi kihallgatása során elismerte, hogy korábban is többször bántalmazta gyermekeit. Az is előfordult, hogy ha a rosszalkodtak, "nevelési célból", az ágyhoz kötözte őket. A gyámhatóság korábban már védelembe vette a család hat kiskorú gyermekét, akiket ideiglenesen nevelő szülőknél helyeztek el. A szakemberek jelenleg a gyerekek anyját is alkalmatlannak tartják a nevelésre.

Az apa ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult rendőrségi eljárás- közölte Fedor Rita a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában