Ország-világ

2007.01.09. 15:19

regedei ment, újak jönnek

Évnyitó sajtótájékoztatót tartott tegnap a Győri ETO FC. Távozik a csapattól Regedei Csaba.

munkatársunktól

labdarúgás

Egy nappal a felkészülés kezdete után sajtótájékoztató keretében mutatta be új szakmai stábját és beszélt elképzeléseiről a Győri ETO FC vezetése. Ezek egy részéről a Kisalföld már beszámolt (Korsós György érkezik? – 2007. január 8.).
Mint ismert, a csapat Klement István személyében új vezetőedzővel és segítőjével, Szabó Ottóval kezdte a téli munkát. Reszeli Soós István szakmai igazgató elmondta: a háttér kialakításával jelentős lépést tettek előre, most már a sajátos ETO-stílus, a szurkolók által is favorizált támadó futball kialakítása a cél, amely eredményes játékkal is kell hogy párosuljon.
Hétfőhöz képest változás történt a játékoskeretben, Regedei Csaba ugyanis nem fogadta el a klub öt évre szóló szerződésajánlatát és a távozás mellett döntött.
Regedei Csaba: „Huszonnégy éves leszek, bár szép éveket töltöttem Győrött, azt hiszem, eljött az ideje, hogy környezetet váltsak, új impulzusokat kapjak. Vannak külföldi és hazai ajánlataim is, még nem döntöttem el, hogy hova megyek.”
Dudás Ádám valószínq, ma írja alá profiszerződését, Korsós Györggyel pedig tartanak a tárgyalások. A játékosnak kedvezőbb lehetőségei is vannak, de elképzelhető, hogy az ETO-ban folytatja a pályafutását.
Klement István elmondta: a tervezett háromcsatáros játék megvalósításához a bal oldalra mindenképpen csatárt akarnak igazolni. Ezért Győrbe érkezik próbajátékra a szlovák Ruzomberokból MarianTomcak (26), valamint a szerb másodosztályból Igor Bilic (24).
A hétvégi zalaegerszegi teremtornára a klubnál vásárolhatók belépők naponta 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában