Kamarai tájékoztató

2020.03.19. 08:00

Zárva a kamarai ügyfélszolgálatok

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának ügyfelei és kollégái egészsége a legfontosabb, így a koronavírus járvány megelőzésének érdekében a gazdasági önkormányzat ügyfélszolgálati irodái zárva tartanak. Kamarai ügyintézésre telefonon vagy elektronikus úton lesz lehetőség.

 

Személyes ügyintézés csak kiemelt esetekben lehetséges (például okmányhitelesítés, Széchenyi Kártya Program) előre egyeztetett időpontban, kizárólag előre megküldött dokumentumok alapján. Mindez a szegedi iroda mellett a hódmezővásárhelyi, a makói, a szentesi és a csongrádi iroda esetében is érvényes.

A további intézkedések között szerepel, hogy elhalasztják mind a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mind pedig az Enterprise Europe Network Szeged rendezvényeit. Továbbá szünetelni fognak a kamaránk által működtetett Csongrád Megyei Békéltető Testület ülései is.

A kamarai hozzájárulás idei befizetési határideje 2020. március 31. Ennek befizetése most csak banki átutalással lehetséges a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 10918001-00000010-56060217 bankszámlaszámú számlájára. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba fel kell tüntetni a vállalkozás adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget. Ugyanakkor a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az annak megszűnését követő 30. napig nem eszközölnek behajtásokat.

A kamara létrehozott egy weboldalt is, ahol a vállalkozásokat érintő gazdasági hírek, változások olvashatók, ezt a www.csmkik.hu/koronavirus címen érhetik el. Emellett várják a vállalkozások kérdéseit is a [email protected] címen.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában