PR

2021.04.12. 08:00

Tájékoztatás a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. működését érintő változtatásokról a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldására figyelemme

delmagyar.hu

Újraindul a hulladékgyűjtőedény-átvételi lehetőség

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának következtében 2021. 04. 12. napjától Társaságunk a telephelyén (Szeged, Városgazda sor 1.) ismét biztosítja ügyfelei részére a hulladéktároló edények átvételét és értékesítését.

Tájékoztatás a hulladékudvarok működéséről

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok a járványhelyzet ellenére is nyitva tartanak, kivéve a nemzeti ünnepnapokon és munkaszüneti napokon.

  • 04. 12-től a hulladékudvarban a szelektív hulladékot beszállító magánszemély a hatályos egészségügyi intézkedések (szájmaszk, valamint megfelelő védőtávolság) betartása mellett tartózkodhat.
  • Tekintettel arra, hogy a hulladékudvar kezelője jogosult és köteles a szolgáltatást igénybe venni kívánó magánszemély adatait átvizsgálni, adatbázisában azt rögzíteni – a jelen járványhelyzetre való tekintettel –, az okmányokat munkatársunk érintésmentesen ellenőrzi.

    Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Sándorfalvi úti Regionális Hulladékkezelő Központ a korábban megszokott munkaidőben tart nyitva.

    Bővebb információt a hulladékudvarok nyitvatartási rendjéről, elhelyezkedéséről, a leadható hulladékokról, a szolgáltatás igénybevételének feltételeiről, a Hulladékkezelő Központ nyitvatartásáról a www.szegedihulladek.hu weboldalon olvashat.

    Újra működik a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. kihelyezett személyes ügyfélfogadása

    A Szegedi Hulladékgazdálkodás kihelyezett ügyfélfogadása – a társaság közszolgáltatását igénybe vevő önkormányzatok közigazgatási területén (Csengele, Kistelek, Sándorfalva, Szatymaz) 2021. 04. 12-től kezdődő héttől ismét működik.

    A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. személyes ügyfélfogadása újra működik

    Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány megelőzése és minimalizálása érdekében a korábban bezárásra került Szeged, Stefánia 6. szám alatti ügyfélszolgálati irodát 2021. április 12-től személyes ügyintézés céljából újra megnyitjuk a korábbi nyitvatartási rend szerint.

    Az ügyfélszolgálati irodában ügyintézés céljából egyidejűleg maximum két fő ügyfél tartózkodhat!

    Az ügyféltérben a szájmaszk használata, valamint a megfelelő védőtávolság betartása kötelező.

    Ügyfeleink ügyintézésére továbbra is az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeink rendelkezésre állnak.

    Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. elérhetőségei:

    Postacím: 6728 Szeged, Városgazda sor 1.

    Tel.: +36-62/777-177

    Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. elérhetőségei:

    Postacím: 6728 Szeged, Városgazda sor 1.

    Tel.: +36-62/777-222

    Honlap: www.szkht.hu

    Szeged, Stefánia 6. szám alatti ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási rendje 2021. április 12-től:

    HÉTFŐ: 8:00-15:00

    KEDD: 8:00-15:00

    SZERDA: 8:00-15:00

    CSÜTÖRTÖK: 7:00-19:00

    PÉNTEK: 8:00-13:00

    SZOMBAT-VASÁRNAP ÉS ÜNNEPNAPOKON ZÁRVA

    Tájékoztatás a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatásról

    A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megrendelésre történő házhoz menő lomtalanítási szolgáltatása változatlan feltételekkel működik.

    A házhoz menő lomtalanítással kapcsolatosan (igénybejelentés, kihelyezhető hulladékok köre, kihelyezés módja, elszállítás feltételei) további információk az alábbi weboldalon található. http://szegedihulladek.hu/lomtalanitas

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában