Reklám

2021.05.28. 08:00

Készüljön az új uniós pályázati ciklusra a Kamarával!

delmagyar.hu

Hamarosan indulnak a 2021–27-es uniós fejlesztési ciklus pályázatai. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara több szolgáltatással is segíti a térség vállalkozásainak pályázatokon való eredményes indulását. A nemrégiben megtartott online pályázati tájékoztatót (melynek anyagai itt elérhetők) június 1-jén egy újabb ingyenes rendezvény követi a gazdasági önkormányzat és az Enterprise Europe Network Szeged szervezésében.

ÚJABB ONLINE TÁJÉKOZTATÓ

Június 1-jei online eseményünkön folytatjuk a témát. Az akkor már várhatóan végleges GINOP Plusz–1.2.1–21-es „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiírást mutatja be a Széchenyi Programiroda szakértője. Emellett a Modern Vállalkozások Programjának kapcsolódó lehetőségeit is megismerhetik az érdeklődők, amelyekkel pluszpontokat szerezhetnek a pályázathoz. A rendezvényre a csmkik.hu oldalon jelentkezhet.

HÍRLEVÉL

Hamarosan több új uniós fejlesztési forrás is elérhető lesz a Csongrád-Csanád megyei vállalkozóknak. A kamara ezekről, valamint további, vállalkozókat érintő forrásszerzési információkról nyújtana gyors és pontos tájékoztatást a most induló ingyenes szolgáltatással. A szolgáltatásra ezen az oldalon iratkozhat fel.

Az eseményre ezen az oldalon regisztrálhat, további információ a 62/554-250-es telefonszámon kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában