Hirdetés

2022.04.04. 00:00

Ne várd a májust..., mert április 19-én Zorán-koncert a Hódtói Sportcsarnokban

Ha azt halljuk, Zorán, tudjuk, hogy Kell ott fenn egy ország és A szerelemnek múlnia kell. Édes évek jutnak eszünkbe, még akkor is, ha a Kék asszony elvitte a szívünket, amikor Kócos kis ördögök voltunk.

delmagyar.hu

Sohase higgyetek a szemeteknek, de most mégis! Április 19-én igazi ünnep lesz a hódmezővásárhelyi sportcsarnokban, ahol az élő legenda, Zorán koncertjén Mosolyog a jóisten, közénk áll egy táncra”.

 

Nagyszerű dalok, zenei különlegességek csendülnek fel, remek muzsikusok lépnek színpadra. Ugyan miért hagyná ki a 19 órakor kezdődő nagy koncertet, mely Zorán idei országjáró körútjának újabb állomása?!

Ő az egyetlen a legendás nagy generáció tagjai közül, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné mint létforma továbbra is vonzza. A kisebb, vidéki művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken. 

 

Apám hitte, hogy neve garancia a minőségre, s a közönség ugyanígy gondolja. Nevét írhatnánk csupa nagybetűvel is, hiszen fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak.

 

A kihagyhatatlan és egyben megunhatatlan dalok mellett mindig megszólalnak ritkábban játszott szerzemények, zenei csemegék, valamint helyet kapnak a műsorban a válogatott muzsikusokból álló zenekar különleges produkciói is.

 

Micsoda érzelmi és gondolati gazdagság rejlik ezekben a dalokban, és mennyire lélekemelő élmény tud lenni egy Zorán-koncert! Most sem lesz ez másként.

 

Tehát Hová megyünk? Meghallgatni a Fehér sziklákat a Hódtói Sportcsarnokba!

Mikor? Április 19-én 19 órakor.

Kivel? Együtt, mert Hozzám tartozol.

Miért? Mert Boldog idő lesz.

Jegyek? Itt a vásár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában