PR cikk

2022.11.29. 00:00

„Fiatal energiák a százéves falak között!” Vár a Vasvári!

A Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikumban a lekeresettebb gazdasági, illetve informatikai szakmák alapjait sajátíthatod el. Mi több: a Szoftverfejlesztő és -tesztelő képzést okleveles technikusképzés formájában is elvégezheted.

delmagyar.hu

A Vasváriban három ágazat közül választhatsz: Informatika és távközlés, Kereskedelem, Gazdálkodás és menedzsment.

Technikusi képzések

Szoftverfejlesztő és -tesztelő

Szeretsz programnyelveken kommunikálni és a technikai kihívások nem jelentenek számodra problémát? Sőt! Ezek még jobban inspirálnak, hogy elmélyítsd informatikai szaktudásodat és minél több információval rendelkezz? Tökéletes választás lehet számodra a Szoftverfejlesztő és -tesztelő, amely a Vasvári egyik legnépszerűbb képzése. Asztali és mobilalkalmazások (szoftverek) készítésével, programozással, virtuális hálózatok építésével foglalkozhatsz. Csapatjátékosként szoftverfejlesztő projektekben vehetsz részt. Az Informatika és távközlés ágazat képzését nyelvi előkészítővel 1+5 év alatt, okleveles technikusképzés formájában pedig 5 év alatt sajátíthatod el.

Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus

Szereted az idegen nyelveket, kommunikatív vagy és jó szervezőkészséggel rendelkezel? Nem riasztanak el a munkaügyi, pénzügyi és számviteli feladatok? A Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus idegen nyelven tanulja a beszerzési, gyártási, értékesítési és munkaügyi folyamatok, a pénzügy, a számvitel és a projektmenedzsment bizonyos részeit.  

A Kereskedelem ágazat 1+5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű végzettség és szakképzettség megszerzésével zárul.  

Választható szakmairány: Kereskedelmi logisztika.

Vállalkozási ügyviteli ügyintéző

Amennyiben érdeklődsz a pénzügyi és számviteli folyamatok iránt, és szívesen részt vennél kis- és középvállalkozások gazdasági feladatainak ellátásában, akkor figyelmedbe ajánljuk a Vasvári-iskola Vállalkozási ügyviteli ügyintéző képzését. Munkád során lesznek részfeladatok, amelyeket önállóan is képes leszel ellátni. A munkatársakkal, ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint a rendezvény-, és megbeszélésszervezések is majd a feladataid közé tartoznak. Dönthetsz, hogy a gazdasági szférában leszel ügyintéző, továbbtanulsz esetleg a felsőoktatásban vagy magasabb szintű képesítést szerzel és például banki vagy vámszakember válik belőled.

A Gazdálkodás és menedzsment ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű végzettség és szakképzettség megszerzésével zárul.  

https://szakkepzesszeged.hu/

https://www.facebook.com/szegediszakkepzes 

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában